Min dag + Min allra första tävling :D

Heeeej :D Idag har jag vart i skolan (a) Jag fick för första gången i mitt liv hålla i en bebis O.O Jag har blivit erbjuden det av folk förut men aldrig vågat, men nu tog jag mod till mig :D Bilder kommer senare (när jag orkar) på lille Nowa som hon heter :D Såg oxå på nån dansk jävla film i skolan som handla om nån bänk eller nåt (jag såg inte riktigt på den) x) Åt friterad kyckling till lunch idag, fast den var typ panerad och smakade donuts, så då vart jag sugen på donuts x) Sen åkte jag hem, och 5 minuter efter jag kom hem så ringde min syrra mig och fråga vart jag var och sa att jag skulle komma och möta henne, så snäll som jag är så gjorde jag det (a) Hmm... ska tvinga mamma att köpa donuts till mig när hon kommer hem :$ Ska umgås med syrran ikväll, det ska bli jätteskoj :3 Hmm... nu ska jag sluta skriva om min dag och så ska jag ''anordna'' en tävling :) Såå.... här kommer den;

Jag har funderat typ sen i måndags varför vi firar trettondagsafton.. Så.. Den som kommer på den bästa, roligaste, knäppaste, falskaste eller mest osannolika förklaringen till det vinner ett diplom och en specialdesignad pärlplatta av mig på valfri sak :) Förklaringen behöver ABSOLUT inte vara sann :) Tvärtom helst :D Tävlingen håller på tills söndag den 10/1.
Tävlingsregler; För att kunna vinna måste du skriva din förklaring, din emailadress och vad du skulle vilja ha för figur i pärlor :) Och om du vinner måste du vara beredd på att skriva din adress i ett mail till
[email protected], anledningen till att du ska skriva din emailadress är för att jag ska veta att det är du som skickar din adress :)

Hmmm... det var allt för mig den här gången :3


Mitt nyårslöfte...

...är att börja skriva blogg :3 Vilket kommer bli väldigt svårt eftersom jag aldrig har försökt mig på det förut. Hmm... Det här blir svårare än jag trodde x) Särskillt när man inte gör något speciellt idag :) Men senare idag ska jag iallafall dra och köpa brun-utan-sol och andra nödvändiga saker :) Vet inte om jag kommer blogga varje dag eftersom det verkar bli svårt, men jag ska försöka, för det kommer kanske nya människor till min blogg och det är alltid kul med lite nytt folk :) Kanske har något intressantare att skriva nästa gång jag skriver. Ska försöka sprida min blogg idag, så om du läser detta för att jag skickade bloggen till dig eller du såg den på min bdb så... Tack för att du inte ignorera! (a) Jag spenderade cirka 3-4 timmar för att lista ut hur den här sidan fungerar, eller jag redigerade och fixade bilder och sånt oxå :) Aja... Det här var ganska skoj :) Vi kanske hörs imorgon (a) Kommentera gärna och skriv era bloggar eller saker jag kan skriva om :)


RSS 2.0